arrowbascket-darkbascketbasket-darkbasketcarousel-next-cornercarousel-nextcarousel-prev-cornercarousel-prevdrop-whitefbhi_resmailmodal-closemovenext_whitepenphotoprev_whitevkok
Space EARTHLY SIRIUS is an ideal place, a manifestation of philosophy - a background for life.The living room is the center of gravity in the house.The seating area is designed according to the needs of all family members, so that everyone feels comfortable. We located the seating area closer to the window, away from the door. This option of zoning will create a kind of illusion of isolation, which is very important at the end of a hard day's work. Nothing is done here by accident, every detail and its combination serve a common purpose - to create a holistic and aesthetically pleasing living space.With the help of light sources and illuminated light accents, we visually enlarged the space, allocated in the room, various functional areas, emphasizing the design features.We used a general warm light that does not tire the eyes and does not cause irritation, for a space designed for rest and sleep.

Другие работы NOM Bureau

Комментарии (10)

+2
_zk_88
Красивый проект и шикарный виз! Извините случайно нажала на одну звездочку((
0
NOM Bureau
Спасибо большое)
+1
Ivaner
Стильно, современно.
0
NOM Bureau
Спасибо
+2
Mecid
Стильно +5
+1
NOM Bureau
Спасибо)
+1
nguyenvandoan
Great work !
0
NOM Bureau
Thanks so much)
0
kauliz66
Отличный виз, очень приятный! 5+
Только хотелось бы узнать, что за суперские жалюзи вы используете?
0
NOM Bureau
Спасибо большое) Мы использовали данные жалюзиhttps://3ddd.ru/3dmodels/show/pvc_venetian_blind_1150_in_45_mm,  но немного из изменили)